Nocturia

TRANSLATE TRANSLATE
Nocturia
Nocturia

nocturiaČAJ + TINKTURA

  • protiv noćnog i dnevnog nekontrolisanog mokrenja kod dece i odraslih
  • izuzev kod distrofičara i paraflegičara

Biljni preparat protiv noćnog i dnevnog nekontrolisanog mokrenja kod dece i odraslih uz pomoć čisto biljne kombinacije NOCTURIA čaja i tinkture prisutni lekoviti sastojci deluju direktno na musculus Sphincter povećavaju tonus (stežu i jačaju) sluzokožu što sprečava nekontrolisano mokrenje.
Nekontrolisano mokrenje u postelji se sreće kod odraslih i kod dece u predškolskom uzrastu a i kasnije. Uzroci tog zdravstvenog problema nisu sasvim jasni, može biti zbog loših navika koje potiču iz najranijeg detinjstva, bolest trbušnih organa, upala mokraćne bešike i kanala, neuredan život ili na psihosomatskoj bazi.
Kod odraslih osoba uzrok može biti oslabljen musculus Sphincter zbog različitih bolesti ili kao posledica nekih operativnih zahvata. Osobe sa takvim problemom treba da se naviknu da mokre u toku dana na svakih 2 časa. Čaj sa tinkturom pije se 2x dnevno posle jela. Pre spavanja koristiti malo tečnosti i obavezno mokriti. Bolje spavati postrance nego na leđima.

NOCTURIA ČAJ I TINKTURA ZA MIRNIJE NOĆI I LEPŠA JUTRA.

Sastav i primena nalaze se na svim biljnim čajevima, tinkturama i melemima.
Pre upotrebe pažljivo pročitati uputstvo. O indikacijama i rizicima i neželjenom dejstvu biljnih preparata postavetujte se sa svojim farmaceutom ili lekarom.

Adresa i Telefoni

U Beogradu

(na Banovom brdu)
Tržni centar "City Hall"
Požeška 79, I sprat, lok. 3.6
Tel. +381 (0)11 35 460 05, 354 60 06
Fax +381 (0)11 3558 456.
E-mail: info@biljnaapotekacordis.rs

U Republici Srpskoj

Banja luka, Kninska 11
Tel. +387 (0)51 216 824, 430 430